Join our club

Flamme Forlags boksingler trykkes i små opplag. De gis ut i et sabla tempo. Og de forsvinner før du rekker å stave «samleobjekt».

Samtidig er det ikke holdbart, kjære venner, at dere skal sitte foran denne nettsida og klikke «oppdater» mens verden går under. Derfor SINGELKLUBBEN: ikke en bokklubb, ikke en datingtjeneste – men noe enda bedre: Som medlem blir du forsynt med nye boksingler uten å måtte lee på en finger. Boksinglene postlegges umiddelbart etter at de er stifta/limt/bretta sammen på Flammes bakrom.

Tidligere boksingler har vært forfattet av blant andre Lars Saabye Christensen, Monica Isakstuen, Johan Harstad, Olga Ravn, Frode Grytten og Lydia Davis. Det utkommer ca. 10 boksingler i året, så et fullt boksingelår vil koste 700,- og inneholde ti titler.

Se alle utgitte boksingler her

Ytterligere medlemsfordeler:
* Medlemskort.
* 12,5 % rabatt på alle ordinære Flamme-titler (ved bestilling fra nettsida).
* Tidlige invitasjoner til boksalg og andre arrangementer som forlaget er med på

Medlemsintervjuer:

Medlem #800 // Medlem #600 // Medlem #350 // Medlem #300// Medlem #250 // Medlem #200 // Medlem #150 // Medlem #100

I beit for gaveideer? Kjøp et boksingelgavekort!

Sagt om Flamme Forlags boksingler:

«Do It Yourself-holdningen, koblet med Yokolands elegante formgrep og bruk av bilder og symboler, har gjort at Flammes singelutgivelser allerede er umiddelbart gjenkjennelige, slik enhver Penguin-tittel (…) er umiddelbart gjenkjennelig i bokhylla.»
– Dagbladet

«Dette er så lekkert. Før Flamme vet ordet av det, kan de bibliofile ha vært i bokhandelen og kjøpt hele singleopplaget deres.»
– Aftenposten

«Med dette har vi ikke mindre enn et standarddesign for norsk poesi. Vi føler oss en smule overrumplet over at det kunne være så enkelt, men desto mer genialt.»
– SNITT

«Flammebøkene vitner om kort produksjonstid som oppfordrer til og nødvendiggjør en måte å skrive på som likner tanken. (…) De oversetter de fineste tekstene, tillater de tøffeste, mest sexy norske stemmene, baserer tekstene på de flinkeste musikerne.»
– Romsdals Budstikke

«Det å få en Flamme-singel i hendene, det vekker nesten de samme følelsene som å få klørne i en forseggjort digipack med Death In June, nummerert og signert med gullpenn av Douglas P.»
– Stig Sæterbakken

«Smått genialt.»
– Frode Grytten

Innmeldingsskjema

Høres det greit ut, eller? Her er innmeldingsskjemaet. Abonnementet løper fra og med neste singelutgivelse. Du kan sette sammen din egen «velkomstpakke» ved å krysse av for én eller flere tidligere utgitte boksingler i lista til høyre. Vi ekspederer velkomstpakka så fort vi kan. Hvis du ikke ønsker noen gamle singler, vil din første forsendelse inneholde den neste boksingelen vi utgir, og ingenting annet. Vel, kanskje en faktura.

´

Velg bøker