Vi vet vel egentlig ikke hvor stort dette er

jaja, martin

I går kveld skulle det endelig skje, verden yngste fotballspiller, Martin Ødegaard, skulle debutere på Real Madrid. Hele Norge satt så klart benket, akkurat som Martin, og blant disse, Flammes fotballkunstkommentator Frode Grytten. Her får du rapporten hans etter en kveld som kanskje ikke ble helt som den skulle.

REAL MADRID 3-0 ALMERIA
 
Real Madrid (4-3-3): Degos, Degos, Neger, Franskmann, Portugiser, Degos, Tysker, Degos, Degos, Tacosfyr, Ronaldo
Innbyttere: Degos, Degos, Brasse, Iker Castillas, Martin Ødegaard

*  Kampen er i gang

1  Martin Ødegaard er med i kamptroppen. Real Madrid har skader og suspensjoner. Kan Martin komme innpå i løpet av kampen?
1  En av degosene med et farlig innlegg, Martin sitter helt rolig.
3  Martin har rosa treningsjakke over den hvite Madrid-drakta med nummer 41 på ryggen. Helt utrolig.
4  Vertene har startet best, Martin har nå lagt luggen litt mot venstre.
7  Roet seg ute på banen, men det ser ut som om Martin koser seg på benken. Han har til nå smilt tre ganger på syv minutter.

*  Vår mann i Madrid melder følgende: Da speaker ropte opp Martins navn i lagoppstillingen, ble 16-åringen møtt med øredøvende jubel fra hjemmefansen. Mange sang «Ja, vi elsker».

15  Ikke altfor mye å skrive hjem om for øyeblikket. Martin imponerer med en helt uvanlig ro og konsentrasjon på benken.

*    Svak corner, og Real Madrid kan kontre, men en neger stopper angrepet før hjemmelaget skaper noe som helst.

21   Iker Castillas klør seg i nesen på benken. Martin gjør det samme.

*     Vår mann i Madrid melder at Martin på siste Real-trening imponerte stort med å flikke en ball forbi en kjegle. Han skal også ha pustet helt selv.

25    Et småfarlig innlegg fra en av degosene, men går forbi alle.
28    Frispark i skuddposisjon for Ronaldo. Snaut 30 meter. Ronaldo har skrytt litt av Martin Ødegaard i de spanske avisene i det siste.
28     Skuddet er godt, men ender i nettaket.

*       Ekspertene melder at Martin Ødegaard er den yngste som noen gang har sittet på den stolen som han akkurat nå sitter på.

34     Nytt skuddforsøk fra Ronaldo. Høyt over. Mange mener at Ronaldo virker ukonsentrert i sitt spill, og at dette skyldes at han merker konkurransen fra benken og supertalentet Martin.
37      Sjansefattig kamp, det minsker nok sjansene for Martin.
40      Vertene stanger og stanger. Martin har fått seg en tyggis.
45      1-0  Mål Real Madrid: DEGOSEN. For en scoring. Ronaldo vipper ballen opp. Der kommer en degos og får drømmetreff på halv volley. Martin jubler på benken. Ekspertene mener han er den yngste som har jublet på akkurat den måten.

PAUSE (1-0)
*        Kampen er i gang igjen.

45      Da er vi i gang med den andre omgangen.
46      Da er det en ny omgang. Vi er i gang igjen. Kan Martin få sjansen? Ifølge den velinformerte avisa, Madrid Galvanos, ønsker Real å få Martin i gang i denne kampen.
48      En neger skaffer Real corner.
49      2-0  Mål Real Madrid: Degos (selvmål). Så sitter den igjen. Tysker’n spilles fri, slår’n inn, der setter argentiner’n ballen i eget nett. Sjansene øker for at Martin kommer innpå.
50      Nå kommer vel Martin innpå?
51      Kommer Martin innpå nå?
51      Nå?
52      Martin varmer opp! Martin bretter ned sokkene. De er hvite, slik hele drakta til Madrid er, det er derfor klubben kalles Los Blancos, de hvite. Fra tribunen ropes det på gutten fra Drammen.
55      Bytte Almeria: En degos kommer inn for en annen degos.
55      Bytte Almeria: Enda en degos innpå. En annen går ut.
59      Når kommer Martin? Han må vel være varm nok nå?
60      Martin strekker ut. Imponerende myk. Publikum jubler for hver eneste uttøying nordmannen gjør.

*        Vår mann melder fra Madrid at han tok taxi med en taxisjåfør inn til stadion som heter Santiago Berna-Ett-Eller-Annet, og da han sa at han var fra Norge, sa sjåføren: ØDEGAARD og gliste nesten helt uten tenner og så fikk han gratis taxi.

61      Martin ser veldig tent ut. Ekspertene melder at han har knyttet fotballskoene helt selv, og gutten er enda bare 16!
63      Real forbereder et dobbeltbytte. Nå kommer Martin. YES!
64      Men faen? NEI! NEI! De setter innpå en degos til. NEI. Ja, er det mulig? Men ekspertene sier at han degosen er Isco, og det har de håpet på, for da øker sjansene for Martin.
65      MEN I SVARTE HELVETE? Enda en desgos, vet ikke navnet på han engang, men det er ikke Martin, og da har Real bare ett bytte igjen. Det må da bli Martin?
67      Bytte Almeria: Hvor mange bytter skal degosene gjøre? Det er Martin denne kampen handler om.
68      NÅ, DA? WHAT? FÅKK DEG, ANCELOTTI!
69      Ny corner for Real Madrid. Tysker’n slår inn, men keeper’n plukker’n lett.
74      Nå begynner det virkelig å haste om Martin skal då sin debut.
78      Forbanna macho-trener! Tar fra oss all glede ved fotballen!
79      Må Ancelotti gå etter denne kampen, der vi så å si var lovet at Martin Ødegaard skulle få sin debut for Real Madrid?
82      Publikum roper: HATER ANCELOTTI, GI OSS MARTIN!
83      Publikum piper og buer på Ancelotti fordi Martin ikke får noe spilletid for de hvite. De fire tusen norske sportsjournalistene som har tatt turen ned, synger med.
84      3-0   Mål Real Madrid: DEGOS, men drit i det, betyr denne scoringen at Martin får de aller siste minuttene???

*       Bytte Real Madrid: HVA ER DET DU GJØR, ANCELOTTI? Fredagstacoen inn for den franske frosken. Da blir det ingen Martin i dag. For et antiklimaks. **!!##$**!!!!

90     Ronaldo prøver seg, men hvem bryr seg? Martin er skuffa, vi er skuffa, vi må likevel minne oss selv på at gutten er 16, og at det er stort at han sitter på benken for verdens største klubb, ja, vi vet vel egentlig ikke hvor stort dette er. Han kommer fra Norge og Drammen, og han er bare 16 år, og han er den yngste spilleren som noen gang nesten har spilt på Real Madrid, verdens største fotballklubb noen gang.

FERDIG (3-0)

Relaterte artikler