Vi bor her nå

Roskilde2

Linn Strømsborg er på Roskilde denne uka. Som hun nesten alltid er på denne tida av året. For å hoppe og synge og legge igjen så mye glede som mulig i vår tidvis litt triste og håpløse verden. Hun skriver hjem: «Vi bor her nå. Det er sjukt fint. På kvelden kler vi oss i ull fra innerst til ytterst og tar med en øl i neven, på jakt en fest. I går fant vi festen på P der en venninne av oss camper med 20 dansker. De sprengte anlegget første kvelden og vi vandra hjem gjennom de andre gjengene på området i totida, kalde og glade, og teltet sto fortsatt.»

 Roskilde1

Vi fikk dette bildet også. Uten tilhørende kommentar. Vi tenker oss at det er sånn en liten fest på et stort sted ser ut. Og vi husker de første linjene i det gamle øl-diktet som George Arnold en gang lirte av seg: 

Here,
With my beer
I sit,
While golden moments flit.

Og sånn kan det også være, tenker vi. Når gresset er grønt. Og livet drømmer om livet. Arnold døde bare 31 år, må sies, utslitt og på felgen, så la oss ikke følge ham i ett og alt, men la oss dele en øl med verselinjene hans. Skål.

Relaterte artikler