Roskilde 2016: I kveld blir det ullsokker

Og så kom regnet og vi tilbringer den første festivaldagen i teltet - det skal gi seg før festivalen åpner klokka fem. Vi har kaffe og frokost og er nydusja, så livet er ikke så verst - alt tørker igjen. I går spilte vi kubb (jeg tapte alle fem rundene) og drakk øl og drinker til det blei altfor kaldt og ølglasset skalv i hånda. På vei hjemover dansa vi til to-tre forskjellige fester langs veien og så på alle folka, før vi smøg oss inn i soveposen. Jeg kjøpte et pledd på Føtex som holder meg varm om natta og angrer ikke et sekund - å være tørr og varm på festival er det eneste som får deg gjennom. I kveld blir det ullsokker i skoa og jeg tror søren meg jeg dropper Red Hot for Odesza, men vi får se hvem som vinner. Linn 14 vil se Kiedis og kompisene, Linn 30 vil danse til Odesza. Gleder meg uansett!

LS, Roskilde, 29/6/2016

Relaterte artikler