Roman gis bort

finnannonse

På onsdag slipper vi Victoria Durnaks roman Torget hos Cappelens Forslag i Oslo. Der vil du kunne kjøpe denne boka som har blitt forsinka av både budbiler og snøstormer, men som vi lover er på vei ut i bokhandlenes hyller mens vi skriver dette. Den oppmerksomme bokleser har kanskje også fått med seg at det ligger et eksemplar av denne ute på Finn.no - som til og med gis bort! Det er ikke tull, alt du trenger å gjøre er å sende oss en vits, og så vil forfatteren selv velge ut den vitsen som er morsomt/best/får oss til å le høyest. Som en slags homage til bokas hovedperson Elin, vil boka også leveres personlig av forfatteren. Fristen for å sende inn en vits til post (at) flammeforlag (dot) no er førstkommende fredag, men sats ikke alt på ett kort - kom innom slippfesten på onsdag og sikre deg et eksemplar der. Event for de som liker å melde seg på ting finner du her

Mens vi venter, leiter etter bøker og andre ting på Torget og gleder oss til fest, så har vi stilt Victoria Durnak to kjappe spørsmål:

FF: Hva er det beste du har fått fra Torget på finn.no?
VD: Jeg har fått mest praktiske ting, flest bokhyller. Drømmer om å få en palme eller et to meter høyt gummitre, men det legges nesten aldri ut planter. Tuja har jeg sett, men jeg har ikke hage (og foretrekker barlind).

FF: Kan du en god vits?
VD: Læreren ber eleven om å fortelle klassen hvilken bok hun har lest. Eleven svarer: Den het Gule sider, men jeg skjønte den ikke. Den hadde for mange karakterer.

 

Relaterte artikler