Postkort fra John Erik (V)

Kjære Nils & Bendik, Er på vei til Sacramento for å besøke William Vollmann. «Perhaps life is a process of exchanging hopes for memories,» skriver han i The Rifles. Eller skriver han «maybe» og «trading»? Jeg husker ikke. Uansett: bedre beskrivelse av et postkort finner man ikke. Eller gjør man? John Erik Kjære Nils & Bendik, Jeg har reist med barn i flere døgn. Den eneste voksenstemmen jeg har hørt i dag kom fra en bensinpumpe. Kjeden Maverik ønsket å tilby meg «great value». Jeg takket nei, men bensinpumpen fortsatte å snakke. _____* ta deg, bensinpumpe (tenkte jeg). John Erik * Sensurert. Vi er tross alt i Amerika. Kjære Nils & Bendik, Her er reiseruta vår, sånn apropos: Las Vegas, Cima, Kelso, Las Vegas, St. Georg, Springdale/Zion, Las Vegas, Baker, Barstow, Los Angeles (Echo Park/Silver Lake), Paso Robles, Cambria, Asilomar, Montery, San Francisco, Larkspur. På hvert eneste sted finner man tegn på at jeg har vært der. Små tegn. For det meste usynlige tegn. Men de finnes. John Erik

Relaterte artikler