Panikk! på Instagram

Skjermbilde 2015-10-20 kl. 13.17.42

Poesi på instagram har blitt en stor greie. Hvor stor? Større enn noen av opplagene diktbøkene som instagrammes kommer i, faktisk. Og det er stas! Bare i går var vi vitne til at to av Flammes diktsamlinger dukka opp til bøttevis av likes og hjerter fra både fjern og nær. De første to bildene er kanskje ikke så overraskende fra kontoen @renpoesi som har gjort så stor suksess med kontoen sin at det nå har blitt bok av det (gratulerer!). 

Først delte hun bildet øverst i denne posten, med teksten: «I går kjøpte jeg Kjersti Wøien Hålands nye samling Panikk. Jeg liker hennes tekster så godt! Nå skal jeg ligge på sofaen og lese :)» For øyeblikket 2106 som liker dette. Bare noen timer og sider seinere postet hun dette bildet, med teksten: «Jeg fortsetter å lese Kjersti Wøien Hålands nyeste samling Panikk. Liker, liker, liker.»

Skjermbilde 2015-10-20 kl. 13.19.20

For øyeblikket 1346 som liker dette. Hvis du også liker det, så kan du lese mer om boka til Kjersti her!

Stas! Nesten enda mer stas var det at en eldre poesiutgivelse fra oss her i Flamme dukka opp hos Linnéa Myhres instagramkonto litt seinere. Dette bildet (og flere) er fra diktsamlinga til Bård Torgersen som heter du bestemmer

Skjermbilde 2015-10-20 kl. 13.21.10

Det er foreløpig 1470 som liker dette. Vi har ikke på langt nær så mange igjen av den på lager, men hvis du liker dette og vil ha boka, så kan du få den for 129,- om du vil (og skriver Instagram i bestillingsfeltet som du finner på katalogsida).

Hurra for poesien!

Relaterte artikler