Min Malick: Jessica ChastainJESSICA CHASTAIN: Det fantastiske ved å jobbe med Terrence Malick er at du prøver å fange hverdagsliv; det er egentlig ikke lov å spille i filmene hans, du må allerede være rollen din når du kommer på jobb om mårran og all forberedelsene gjort på forhånd. Du får ikke være selvmotsigende i portretteringen din, han elsker det enkle … Vi kunne begynne å filme når som helst og jeg var MRs. O’Brien … vi filmet ikke en scene for så å ta en halvtimes pause, det skjer hele tiden og du er hele tiden i den verden. Vi improviserte hele tiden … Et eksempel er scenen med sommerfuglen som lander på hånden min – det var ikke planlagt, vi skulle filme noe annet, så så vi en sommerfugl og Terry ba meg «gå, være sammen med sommerfuglen» og Chivo Lubezki rev med seg et kamera og jeg begynte å løpe etter sommerfuglen, og jeg bare kastet hånde min i været og den landet på den! Slike tilfeldigheter skjer i filmene til Terrence Malick fordi han lar settet være foranderlig, som vann, hvor du kan flytte på hva du vil og bevege deg hvor du vil fordi du ikke er hemmet av struktur. Og sånn blir små mirakler til. (Henta fra boka Terence Malick: Rehearsing the Unexpected, 2015)

Relaterte artikler