Min Malick: Elias KoteasELIAS KOTEAS: Det magiske øyeblikket, for meg, var helt i begynnelsen av slaget, da denne ene kapteinen sender to soldater i front. De to soldatene ser på hverandre. De later til å si: «Jeg har ikke lyst til å være først, du gå først, er han koko, eller?» Så begynner de. De begynner avansere og blir skutt umiddelbart, borte. Plutselig blir alt stille. Du kan se de gylne hveteåkrene bukte seg i vinden. Gull, grønt … stille. Så ser du kapteinen, sjokkert av det som hendte helt uten forvarsel. Og nå er alt stille. Det var øyeblikket for meg. Det lille jeg visste om Terry Malick, plutselig i det jeg så det, ble alt magisk. For til tross for all skjønnheten, så bare slukte hveteåkeren de to. For meg så var det «Terence Malick-øyeblikket». (Henta fra boka Terence Malick: Rehearsing the Unexpected, 2015)

Relaterte artikler