Medlem nr. 600!

cathrine-600-300x203

Singelklubben lever ennå, men det er noen medlemmer og år siden vi intervjua forrige milepæl-medlem. Vi må innrømme at vi ikke har telt ordentlig siden da det ble plutselig travelt å drive forlag, men vi telte på de fingra vi har og begynte så smått igjen, og nå presenterer vi altså medlem nummer 600! (sånn ca.) Hils på Cathrine Louise Finstad!

FF: Velkommen i klubben! Hvordan lyder refrenget i singelhiten om Cathrines liv?
CLF: Oj... Jeg tror jeg har mange, mange vers og ingen refreng rett og slett!

FF: Husker du din første singel?
CLF: Litt usikker på hvilken som var den første jeg kjøpte selv, men «Waterfalls» med TLC, «Anytime You Need A Friend» med Mariah Carey og «Secret» med Madonna var noen av de CD-ene som var litt for tynne til å passe ordentlig inn i plaststativet.

FF: Hvilke forventninger har du til ditt medlemskap i Singelklubben?
CLF: Jeg håper å lese bøker jeg normalt ikke ville plukka meg ut i hyllene på bokhandelen, eller som kanskje ikke har plassen de fortjener i hyllene. Selv om det skal sies at min lokale bokhandel Bislet Bok har gode hyller og flinke folk!

FF: Noen spesielle forfattere du gjerne skulle sett utgitt i singelformatet?
CLF: Mine favoritter (de jeg vet om) finnes allerede mellom permer i hylla mi, så jeg ønsker mest å bli overraska med nye linjer og fortellinger jeg ikke visste at jeg måtte lese! Jeg gleder meg!

Relaterte artikler