Medlem nr. 350!

Singelklubben vokser jevnt og trutt. Det vil si: Den har faktisk opplevd en nesten eksponentiell vekst den siste måneden – du vet, sånn som bakterier vokser når folk slurver med håndhygienen. Uten sammenligning for øvrig. Vi har m.a.o. hatt vår fylle hyre med å oppdatere medlemsregisteret, og nådde nesten til 380 før vi kom på at vi hadde glemt å markere innmelding nr. 350. Den spurtprisen var det Gunnhild Magnussen som vant.

FF: Velkommen inn i folden! Hvordan lyder refrenget i singelhiten om Gunnhild Magnussens liv?
GM: Det første jeg tenker på, er et lite vers min kjære far laget da jeg som illsint fireåring sto i skiløypen og brølte etter å ha falt et tosifret antall ganger på flat mark. Dette verset hadde forsvinnende liten effekt på mitt putrende barnesinn, men pappa har likevel utrettelig trukket frem den catchy, lille frasen ved behov gjennom årenes løp: «Jeg er snill og grei, hei.»

FF: Husker du din første singel?
GM: Min første singel var «Stay Now» med East 17.

FF: Hvilke forventninger har du til ditt medlemskap i Singelklubben?
GM: Jeg ønsker å få et bedre forhold til kortprosa/dikt/ikke-romaner. Mitt første positive møte med en tekst av dette formatet var faktisk Anne Vikens XXX, som ene og alene er grunnen til at jeg meldte meg inn i Singelklubben.

FF: Noen spesielle forfattere du gjerne skulle sett utgitt i singelformatet?
GM: Elen Fossheim Betanzo. Hun skriver rørende og usentimentalt og er fantastisk morsom.

Relaterte artikler