Lister, vagger, vralter

Vi har alt rukket å ha et par slippfester i høst, og den aller første av dem var for en bok som egentlig utkom før alle dro på sommerferie. Camilla Groths fine samling Et sted der ute er jeg lykkelig ble feira på Kunstnernes Hus 20. august med opplesninger og saksofonspilling, varme i augustlufta og en grønn kjole som sto så pent til bokas fine forside. Ovenfor kan dere se en liten film fra opplesningen av Camilla. Boka ble forøvrig veldig fint anmeldt i Ny Tid i sommer, der Mette Karlsvik blant annet sa at Camilla Groth er et eksempel på en poet som gjør Norge større. Intet mindre. Vi anbefaler boka hennes varmt, og du finner den i butikkhyllene nå - eller du kan bestille den via katalogsida her.

Til opptakets siste del, hvor Camilla og Rolf-Erik Nystrøm foretar en slags etymologisk lyddans seg imellom, kan du følge diktets opprinnelige bokform her: «flakker/ streifer/ vakler/ vandrer/ tramper/ trasker/ humper/ sjangler/ sprader/ skritter/ stamper/ rusler/ raver/ lister/ vagger/ vralter/ lusker/ labber/ loffer/ lunter/ tusler/ tråkker/ skrever/ tripper/ slentrer/ og pigger av»

Høsten er dessuten ennå ung og flere slippfester skal det bli, først ut er Audun Mortensen i morgen, også på Kunstnernes Hus. Se mer info her!

Relaterte artikler