Jeg visste ikke at jeg elska dem

Roskilde6

Linn Strømsborg er på Roskilde. Det visste vi nesten fra før. Det blir ikke festival før Linn har kjøpt sitt pass. Sånn er det bare i Danmark. I dag skriver hun hjem: «Så Bastille i går kveld. Den beste konserten jeg har vært på i mitt liv! De kom på scenen som om det var siste låta de skulle spille før de dævva og jeg smilte så svært gjennom hele konserten at jeg fikk vondt i fjeset. De fikk hele Arena til å sette seg ned på de rolige partiene i mash-upen «Of the night» (der de covrer Corona og Snap!) og så hoppa vi som om vi var på Hyperstate under refrenget. Jeg visste at jeg likte Bastille, jeg bare visste ikke at jeg elska dem. Og samtidig med dette, satt hundretusen folk noen hundre meter unna og opplevde sitt favorittband gjennom de siste 20 åra og da Bastille takka for seg, etter å ha blitt mitt ferskeste favorittband, så sendte Stones opp fyrverkeri over Orange og «Satisfaction» runga utover dette jordet som har plass til alle verdens favoritter. Gamle og nye.»

Relaterte artikler