I dag er det 30 år sidan

... John Lennon blei skutt og drept på åpen gate i New York. mamma mamma, du hadde meg men eg hadde aldri deg eg ville ha deg du ville ikkje ha meg så eg må nok seie ha det til deg ha det pappa, du drog frå meg men eg drog aldri frå deg eg trengte deg du trengte ikkje meg så eg får vel seie ha det til deg også ha det ungar, de må ikkje gjere som eg har gjort eg kunne ikkje gå og eg freista springe kanskje best å seie ha det ha det ha det ikkje dra, mamma kom heim, pappa ikkje dra, mamma kom heim, pappa ikkje dra, mamma kom heim, pappa ikkje dra, mamma kom heim, pappa FF * det finnes (til John Lennon — en gjenstridig gjendiktning av Imagine) Det finnes ingen himmel det er lett å tro Ingen avgrunn heller men fortsatt ingen ro Det finnes bare mennesker som lever for i dag Det finnes ingen grenser det er ikke fair Ingenting å slåss for ingen idealer mer Det finnes bare mennesker som lever uten fred Du kan si jeg mangler drømmer og du har ganske sikkert rett Men jeg frykter jeg vil handle som om jord og du var ett Det finnes alltids ting å eie det er meningen her Sult og synd det har vi fortsatt stadig mer begjær Men det finnes faktisk mennesker som deler det de har Du kan si jeg mangler drømmer og du har ganske sikkert rett Men jeg håper jeg vil handle som om du og jeg var ett Goggen Lukacs * å, Yoko midt på natta midt på natta sier jeg navnet ditt å, Yoko, å, Yoko, kjærligheten min tenner deg midt i et bad midt i et bad sier jeg navnet ditt å, Yoko, å, Yoko, kjærligheten min tenner deg midt i en barbering midt i en barbering sier jeg navnet ditt å, Yoko, å, Yoko, kjærligheten min vil tenne deg midt i en drøm midt i en drøm sier jeg navnet ditt å, Yoko, å, Yoko, kjærligheten min vil tenne deg kjærligheten min vil tenne deg midt i en sky midt i en sky sier jeg navnet ditt å, Yoko, å, Yoko, kjærligheten min tenner deg å, Yoko, å, Yoko, å, Yoko, å, Yoko Rainer vom Heissen Stein * I anledning dagen oppfordrar Flamme den som vil til å gjere fleire gjendiktningar av Lennon.

Relaterte artikler