Flammes maisalg 2017

Torsdag 4. mai fra klokka tolv til seks sto vi nede utenfor inngangen vår (og Cappelen Damms) i Akersgata 47/49 og solgte bøker. Kanskje bød vi på Twist også, hvem veit? Kanskje drakk vi cola i sola, kanskje ble det burger til middag, alt mens Flammes bøker lå til salgs for en utrolig billig penge på et par bord der nede. På tidligere salg har bestselgerne våre vært f.eks. Heidi Furres debutbok Parissyndromet. I fjor utga hun sin nye bok, som vi kan røpe er på salg i år. Bård Torgersens fantastiske Romaner og tidligere diktsamlinger er alltid en hit, Witold Gombrowicz' dagbøker er kanskje flest ord for penga (vi kan jo fortelle dere at pocketen som rommer begge går for en sidepris på 0,126 kroner. Det er ikke tull.) For dere som vil stikke innom: velkommen! Vi tar kort!

Og som vanlig, for dere som ikke hadde tid. Eller ikke bor i Oslo. Eller hadde andre planer. Eller glemte det, selv om dere har meldte dere på på Facebook:

Last ned tilbudslista her og send den inn til linn (at) flammeforlag.no innen fredag 19. mai, så årner det seg. Vi lover.

(Foto fra fjorårets maisalg: Anette Garpestad / @bokdama)

Relaterte artikler