#flammeforlag (9)

Ikke alle bøkene vi utgir blir anmeldt i avisa. Eller i flere enn noen få aviser. Men mange av dem blir blogga eller instagramma eller whathaveyou. Dette er et lite utvalg slike ting om bøkene fra 2017. I dag: Jeg kom plutselig til å slutte å tenke på deg av Fredrik Hagen, diktsamling 2017

Anmelder Sindre Ekrheim blogger på humbaba.no og skrev blant annet at «Hagen lagar bokstaveleg tala ein større kunst av det vesle.»

Sunniva hos Kvardagsbiblioteket skriver: «Jeg ser egentlig ingen grunn til at noen ikke ville lest denne boken. Jeg håper Hagen har flere slike tekster i ermet, og jeg kommer definitivt til å følge med.»

Bokstavelig talt skriver om samtlige av de norske utgivelsene hun leser i år, for å holde oversikt fram mot Bokbloggeprisen. Her har hun lest Fredriks bok på eBokBib (hvor dere forøvrig finner mange av Flammes utgivelser!) og skriver blant annet: «Tekstene kretser rundt livet og døden, om personer som er til stede i livet ditt for så ikke å være det, kanskje fordi de nå i stedet er en del av noen andres liv, og om savnet man sitter igjen med. Jeg liker måten dette er skildret ganske rett frem og usentimentalt, og dette er også en samling jeg skal vurdere å komme tilbake til i papirversjon litt senere.»

Et utdrag fra boka på vår instagram-konto er forøvrig et av våre best likte bilder noensinne. Se det her.

Instagram-bukett fra #flammeforlag / #fredrikhagen:
iselinnlund_ // kvardagsbiblioteket // chutigard

Relaterte artikler