Flamme på TEDXOslo

arneberg2

TEDxOslo ble arrangert for tredje gang på Vulkan 31. oktober i år og blant de som opptrådte var Flammeforfatterne Ole-Petter Arneberg (Mepåno) og Rannveig Revhaug (IRL). Sammen med andre flotte talere som Thomas Hylland Eriksen, Sunniva Rose og Mari Stølan, blant annet. TED er nettstedet som kanskje alt er kjent for mange der forskjellige folk får snakke om et tema i kort tid, en slags innføring i alt mellom himmel og jord, gjort på en rask og morsom måte. Man kan egentlig lære litt om hva som helst ved å stikke innom. Jeg anbefaler det - sjekk det ut.

TEDxOslo er et event der frivillige i Oslo har gått sammen for å sette i gang et arrangement med talere som får lov til å boltre seg innenfor en tidsramme de fleste kan leve med og dele ideene og tankene sine med likesinnede - og alle andre som er interessert i å høre på. Det ble livestreamet for de som ikke hadde billett og forhåpentligvis vil noen videoer også dukke opp så de som ikke satt klare foran internett den aktuelle dagen kan få et lite gjensyn med alt det interessante som foregikk på Vulkan i forrige uke. Revhaug og Arneberg leste og opptrådte under tittelen LIFE 2.0

arneberg3

arneberg1

revhaug1

 

Vi har fortsatt igjen noen bøker av opplagene av disse Flamme-klassikerne, og nå har dere sjansen til å sikre dere et eksemplar. Bestill via nettsida og skriv TEDxOslo i bestillinga, så får dere bøkene for 50,- stk + porto. Et kupp, med andre ord! (Det er bare 6 uker igjen til jul.)

Relaterte artikler