Et triks for de som ikke liker fest

fest

Er det virkelig så gøy med fest? Er fest det mest fantastiske som fins? Masse mennesker i et rom, et eller annet vått i glassene, musikk på steroen og så videre? Er det? Geir Gulliksen syns ikke det. Han liker ikke fest. Han vil helst unngå den. Og hvis festen ikke er til å unngå, vil han gjerne gå etter kun kort tid. Men hvordan gjør man det uten å lage et nummer av seg selv? Det er jo heller ikke bra. Geir kan et triks og det er sånn (sitert fra Salongen på NRK P2, fredag 31/10, fra kl 17:00): «Jeg syns ikke fest er noe gøy, jeg. Jeg er der en bitte liten stund og så stikker jeg av. Jeg har et triks for å stikke av. For hvis du må si fra at du skal gå, da er det en hel masse mennesker som sier nei, ikke gå nå, du skal alltid gå så tidlig. Men hvis du tar telefonen og later som du har fått en telefon, så er det naturlig å gå vekk mens du snakker. Så jeg har lært meg at jeg kan ta telefonen opp og legge den mot ansiktet, eller mot øret, og så går jeg og snakker med ingen, og så fjerner jeg meg sakte lenger og lenger vekk fra festen, og så til slutt kan jeg legge vekk telefonen og løpe hjem. Det funker veldig bra.»

Resten av det veldig fine intervjuet med Geir kan du høre her.

Relaterte artikler